Economie si estetica la incazirea cu panouri

          A inceput anul 2017. Toate statisticile, punctele de reper si cheltuielile, o iau de la zero. Ai putea chiar sa incepi o noua afacere, sau sa modernizezi un spatiu ce nu mai este la fel de util. Pot sa iti dau un pont ce este util, eficient si poate fi personalizat.

     Panouri radiante cu infrarosu, la ele ma refer. Sunt moderne, usoare si economice. Montajul este simplu si intr-un timp scurt. Nu aveti nevoie de aprobari speciale. Dupa instalare, setati temperatura dorita pe termostat si ele functioneaza asa cum va doriti. Asigura incalzirea independenta a fiecarei camere.

     Cu putina chibzuinta, veti reusi sa intelegeti si sistemul lor de functionare, ce are la baza acelasi principiu prin care Soarele incalzeste Pamantul, prin radiatii infrarosii. Astfel, prin radiatiile infrarosii emise, asemeni Soarelui, panourile radiante cu infrarosu incalzesc cu prioritate obiectele, transformandu-le pe acestea in veritabile calorifere. Astfel, suprafata care incalzeste este semnificativ mai mare, caldura propagandu-se uniform in incapere. Datorita acestui principiu, nu se creaza curenti de aer in camera, evitandu-se antrenarea particulelor de praf si totodata, declansarea anumitor alergii.

      Aceste panouri, eu le-as pune in camera de recreere de la locul de munca, in sala de asteptare de la cabinetul medicului de famile, sau chiar in dormitorul copiilor la gradinita. De ce? Pentru ca au multe bebeficii, putin stiute. Riscurile de incendiu, explozie, asfixiere sau alte asemenea accidente sunt minime.

     Totodata, radiatiile infrarosii produse de panourile radiante cu infrarosu au o lungime de unda cuprinsa intre 4-14 ce sunt apreciate in lumea medicala ca fiind cele mai benefice organismului uman, producand o serie de efecte pozitive.

     Ajuta la reglarea echilibrului termodinamic al organismului,  imbunatatesc respiratia, somnul, stimuleaza buna dispozitie si creativitatea la copii, previn si elimina  igrasia, in functie gravitatea problemei si cauza.

     Deasemenea, aceste panouri pot fi folosite in spitale pentru ca amelioreaza şi calmeaza durerile reumatice, incetinesc efectul de imbatranire, imbunatatesc vederea si previn aparitia unor boli oculare, previn depresia, cancerul, ajuta sistemul imunitar, reduce durerea, grabeste cicatrizarea ranilor, ajuta la o mai buna oxigenare a tesuturilor. Se creaza o temperatura uniforma in intreaga incapere, diferenta de temperatura dintre podea si tavan fiind de doar 2 grade.

Cum sunt o persona curioasa, am cautat mai multe informatii pe site-ul celor de panouriradiante-incalzire.ro. Asa am aflat ca aceste panouri au aspect de tablou, se pot personaliza ca in imaginea de mai jos.tablou

Nu ocupa mult spatiu, majoritatea avand grosime mai mica de 3 cm. Nu necesita o incapere speciala, aerisita sau incaperi de depozitare a combustibilului sau intretinere speciala. Foarte important de retinut este faptul ca Nu polueaza si au  garantii mari, intre 5 si 10 ani.

Sper ca v-am trezit interesul pentru incalzirea incaperilor cu ajutorul panurilor radiante cu infraroșu. Daca va hotarati sa achizitionati, va rog sa ma chemati si pe mine dupa montare, promit sa dau o bere. Ba nu, un ceai ca este mai sanatos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s